Thuis Productenmetalen stansstempels

Progressieve Metaal het Stempelen Matrijzen voor Bladmetaal/de Ronde Terminal van de Machtslijn

Certificaat
China Xiamen METS Industry & Trade Co., Ltd certificaten
China Xiamen METS Industry & Trade Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Dank u voor EMTS-vormoplossingen, het sparen ons zodat veel werk en bespaar meer kosten, en dank voor het harde werk van de hoed, vriendelijk adviezen.

—— Goede kwaliteit, de Goede dienst

De goede hulp voor EMTS geeft ons zo veel suggestie voor onze productie en het bewerken oplossing. Ken meer over nieuwe het bewerken structuur en hoe te goed te lopen.

—— De deskundige van de vormoplossing

Beste Hoed, Michael heeft een verdere uncoiler nodig. Kon u zelfde uncoiler zoals uiterste datum (Portugal-9827448 kopen en) het aan ons, alstublieft verschepen? De verzending zou door overzees moeten zijn. In bijlage is er de orde. Verder vraagt Michael om een ander punt, kon u alstublieft controleren de prijs

—— sa

Ik ben online Chatten Nu

Progressieve Metaal het Stempelen Matrijzen voor Bladmetaal/de Ronde Terminal van de Machtslijn

Progressieve Metaal het Stempelen Matrijzen voor Bladmetaal/de Ronde Terminal van de Machtslijn
Progressive Metal Stamping Dies For Sheet Metal / Round Power Line Terminal
Progressieve Metaal het Stempelen Matrijzen voor Bladmetaal/de Ronde Terminal van de Machtslijn Progressieve Metaal het Stempelen Matrijzen voor Bladmetaal/de Ronde Terminal van de Machtslijn Progressieve Metaal het Stempelen Matrijzen voor Bladmetaal/de Ronde Terminal van de Machtslijn Progressieve Metaal het Stempelen Matrijzen voor Bladmetaal/de Ronde Terminal van de Machtslijn

Grote Afbeelding :  Progressieve Metaal het Stempelen Matrijzen voor Bladmetaal/de Ronde Terminal van de Machtslijn

Productdetails:
Plaats van herkomst: Xiamen.China
Merknaam: METS
Modelnummer: P001
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten geval zonder behoefte van beroking
Levertijd: 7days-35days
Betalingscondities: TT, LC
Levering vermogen: 25 reeksen per Maand

Progressieve Metaal het Stempelen Matrijzen voor Bladmetaal/de Ronde Terminal van de Machtslijn

beschrijving
Type van matrijs: Progressieve matrijs Behandeling: Het ontharden, het Normaliseren
perskracht: 35ton Tolerantie: ±0.002
Hoofd het bewerken materiaal: SKD11 Precisie: 0.003mm
Dikte: 1mm Verwerkingsmanier: WEDM, CNC
Hoog licht:

metal stamping mould

,

sheet metal die components

Precisie die Progressieve het stempelen matrijzen voor terminals/power-line van /round van het bladmetaal bewerken

terminal

 

Het progressieve stempelen is een metaalbewerkende methode die ponsen, muntend, het buigen en verscheidene ander manieren om die metaal grondstof kan omvatten te wijzigen, met een automatisch het voeden systeem worden gecombineerd.

Het het voeden systeem duwt een strook van metaal (aangezien het zich van een rol) uitrolt door alle posten van een progressieve het stempelen matrijs. Elke post voert één of meerdere handelingen uit tot een gebeëindigd deel wordt gemaakt. De definitieve post is een scheidingsverrichting, die het gebeëindigde deel van het het dragen Web scheidt. Het het dragen Web, samen met metaal dat weg in vorige verrichtingen wordt geslagen wordt, behandeld als schroot. Allebei zijn opengewerkt, geklopt onderaan (of uit de matrijzen) en dan uitgeworpen van de matrijzenreeks, en in massaproduktie vaak gebracht naar schrootbakken over via ondergrondse schroot materiële transportbanden.

De progressieve het stempelen matrijs wordt geplaatst in een vergeldende stempelende pers. Aangezien de pers zich omhoog beweegt, beweegt de hoogste matrijs zich met het, die het materiaal om toestaat te voeden. Wanneer de pers zich neer beweegt, sluit de matrijs en voert de het stempelen handeling uit. Met elke slag van de pers, wordt een voltooid deel verwijderd uit de matrijs.

Aangezien het extra werk in elke „post“ van de matrijs wordt gedaan, is het belangrijk dat de strook zeer precies geavanceerd is zodat het zich binnen een paar thousandths van een duim richt aangezien het zich van post aan post beweegt. Gevormde de kogel of de kegel „loodsen“ gaan eerder doordrongen om gaten in de strook binnen om deze groepering te verzekeren aangezien het het voeden mechanisme gewoonlijk niet de noodzakelijke precisie in voerlengte kan verstrekken.

Het progressieve stempelen kan ook op overdrachtpersen worden veroorzaakt. Dit zijn persen die de componenten van één post aan volgende met het gebruik van mechanische „vingers“ overbrengen. Voor massaproduktie van gestempelde delen die ingewikkelde in-persverrichtingen vereisen, is het altijd raadzaam om een progressieve pers te gebruiken. Één van de voordelen van dit type van pers is de productiecyclusduur. Afhangend van het deel, kan de productie meer dan 800 delen/minuut goed gemakkelijk in werking stellen. Één van de nadelen van dit type van pers is dat het niet geschikt voor hoge precisie diepe tekening is die is wanneer de diepte van het stempelen de diameter van het deel overschrijdt. Indien nodig, wordt dit proces uitgevoerd op een overdrachtpers, die bij langzamere snelheden, loopt en zich op de mechanische vingers baseert om de component tijdens de volledige vormende cyclus op zijn plaats te houden. In het geval van de progressieve pers, slechts kan een deel van de vormende cyclus door kokers met veerwerking worden geleid of gelijkaardig, die in concentriciteit en ovalitykwesties en niet eenvormige materiële dikte resulteren. Andere nadelen van progressieve persen in vergelijking met overdrachtpersen zijn: de verhoogde die grondstoffeninput wordt vereist om delen, hulpmiddelen over te brengen is duurder omdat zij in blokken met zeer weinig onafhankelijke regelgeving per post worden gemaakt; de onmogelijkheid om processen in de pers uit te voeren die het deel vereisen verlaat de strook (voorbeeldkralenversiering, insnoering, flens het krullen, draad rollend, roterende stempelend enz.).

De matrijzen worden gewoonlijk gemaakt van hulpmiddelstaal om zich de hoge schoklading te weerstaan in kwestie, de noodzakelijke scherpe snijkant te behouden, en tegen de schurende krachten in kwestie te verzetten.

De kosten worden bepaald door het aantal eigenschappen, die bepalen wat die zal moeten worden gebruikt bewerken. Het wordt geadviseerd om de eigenschappen zo eenvoudig mogelijk te houden om de kosten te houden om aan een minimum te bewerken. Eigenschappen die dicht bij elkaar opbrengst een probleem zijn omdat het genoeg ontruiming voor de stempel kan niet verstrekken, die in een andere post kon resulteren. Het kan ook problematisch zijn om smalle besnoeiingen en uitsteeksels te hebben.

 

Algemene Mogelijkheden Ontwerp Modellerings tweede, 3D, verwerking, het assembleren De Technische ondersteuning van de matrijzenplaats Inspectie
Detail het Bewerken Documentatie DFMEA/PFMEA Snelle de Bouwprototypen
Matrijzentypes Het vormen zich Matrijzen Precisie Progressieve het Stempelen Matrijzen Secundaire Matrijzen
Hoge snelheidsstaal het Stempelen Matrijzen Precisieblanking Matrijzen Het vormen zich Matrijs
Bewerkend Materiaal Carbide (CD650, V3, KD20) Aspis-23 Aspis-60
S55C-45#55 AL7075 SKD11
Het bewerken het Leven 50 miljoen tot 1000 Miljoen Keer
Matrijzenconcept 2-plaat Matrijs 3-plaat Matrijs Modulematrijs
Productiemateriaal CNC De Oppervlakte EDM van SODICK Nice P/G
Boor SODICK-Draadsnijmachine J/G
Malenmachine WAIDA-de Machine van de Profielmolen  
Stempelend Materiaal AIDA PURDER MICO
MICO    
Stempelend Product Douane het Stempelen SIM-granaatscherf De lenteklem
Batterijgranaatscherf Schildtekening Pers-geschikte Terminal
Loodkader De Terminal van het machtscontact De Einddelen van PC
De extra Verleende Diensten Douaneverpakking Verpakking Behandel thermisch
Plateren    
Levering 3-5 week 3-6 week 4-7 week

 

Hoe te om nieuwe vormzaken te beginnen?

 

1.Quote Volgens steekproeven/beeld/ontwerp, 2/3 tekening en de specificatie van D
2.Discussion Vormtussenvoegsel/grondstof, rijaantal, staphoogte, prijs, betaling, enz.
3.PI Goedkeuring van alle termijnen
4. Storting 50% door T/T
5.Product ontwerp Onze ingenieur zal producttekening, controleren en zal de onredelijke termijnen opnemen
6.Tool ontwerp Onze ingenieur zal DFM doen en zal PPT naar klanten ter goedkeuring verzenden
7.Tool het maken Wij beginnen om hulpmiddel te maken nadat de klanten de tekening bevestigden
8.ToolTesting Wij zullen proefsteekproeven aan klanten voor bevestiging uitdrukken
9. Hulpmiddelreparatie Wij zullen de vorm volgens klant terugkoppelen wijzigen
 
10. Hulpmiddelgoedkeuring Druk opnieuw proefsteekproeven tot productengoedkeuring uit
11.Balance betaling T/T vóór levering
12.Delivery De levering door overzees of de lucht, alle documenten als klant vereiste

 

Q: Wat is uw vervaardigingsvermogen?
- Wij gebruiken Sodick/Charmilles aan de tussenvoegsels van de frabricatematrijs, afmeting wij kunnen doen zijn +/-0.002mm.

Q: Kunt u alle afmetingen bent volgens onze ontwerp/steekproeven maken?
- Wij kunnen waarborgen dat alle afmetingen volgens uw tekening/steekproef worden gemaakt. Gelieve op te merken die afmetingstolerantie wij kunnen doen +/-0.003mm is.

Q: Paste de het stempelen matrijs aan voor mijn persmachine?
- De het stempelen matrijs wordt gemaakt volgens de specificatie van uw persmachine. Vóór begin die matrijzendelen maken, zullen wij het ontwerp ter uw goedkeuring verzenden.

Q: Wat is uw voordeel vergelijkbaar is met andere leverancier op de markt?
- Wij stempelen fabriek, hebben een team bevatten matrijzenontwerp, het maken, onderhoud en het stempelen productie. Wij weten hoe belangrijk de goede vorm voor het stempelen van productie.

- Al onze ingenieurs zijn met meer dan 10 jaar werkervarings. Zij zijn professioneler op precisie het stempelen gebied.

- Alle matrijzendelen die wij zijn door Slow-speed draad EDM, kunnen de afmeting waarborgen hebben gemaakt. Veel van hen maken het door de EDM/fast-Snelheid van de midden-snelheidsdraad draad EDM

 

 

 

 

Contactgegevens
Xiamen METS Industry & Trade Co., Ltd

Contactpersoon: kelly

Tel.: +8613860452810

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!